SOCIAL MEDIA

Friday, June 19, 2015

Concurs Incheiat!!!!Concurs Aniversar : Carte+Film Iunie-Iulie 2015

Bună tuturor, iată că astăzi am revenit cu un Concurs pe Blog ,,Carte+Film”*. Am ales să ofer un Film dar şi o Carte, ambele având ca subiect ,,Dragostea” dar şi ,,Nunta”. Pentru că urmează în curând un eveniment important în viaţa mea dar şi pentru că în scurt timp blogul meu primeşte 1 anişor, am decis să fac un Concurs Aniversar.


Premiile sunt* :
Filmul ,,Vrei să te însori cu mine” cu Ryan Reynolds şi Sandra Bullock
Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste
Cartea Invitaţie la nuntă de Helen Warner.
Concursul începe astăzi pe 19 iunie şi se va termina pe 21 iulie 17 iulie ora 00:00*. Pe data de 18 iulie* voi anunţa câştigătorul. 

* Am făcut această modificare deoarece pe data de 21 iulie aş vrea să pun coletul la poştă. 


Regulile acestui concurs le găsiţi la finalul acestei postări!

Vrei să te însori cu mine. Sinopsis Film:
,, Când Margaret, un important editor de carte din New York riscă să fie repatriată în Canada sa natală, obişnuită să gândească rapid declară că este de fapt logodită cu asistentul ei, Andrew, care nu bănuieşte nimic şi pe care îl chinuie de mai mulţi ani. El este de acord să îi facă jocul, dar impune câteva condiţii proprii. Surprinzătorul cuplu se îndreaptă către Alaska, pentru a cunoaşte capricioasa familie a lui Andrew, iar tânăra femeie care la oraş deţinea întotdeauna controlul se trezeşte prinsă într-un şir de situaţii comice tipice, ca de "peşte pe uscat". Pregătind o nuntă neaşteptată şi urmăriţi de un ofiţer al Biroului de Imigrare, Margaret şi Andrew acceptă fără prea multă tragere de inimă să respecte acest plan, în ciuda consecinţelor sale.”


Invitaţie la nuntă. Sinopsis Carte:
,, Patru femei, o nuntă și o zi de neuitat
Lumea Annei este dată peste cap când primește o invitație la ceremonia nupțială a fostului ei iubit, Toby – acel Toby care pentru ea a fost Alesul, iubirea vieții ei, dar și cel care i-a frânt inima. Oare participarea la ziua cea mare o va elibera în cele din urmă de trecut, așa cum își dorește cu disperare? Sau nu va face altceva decât să redeschidă vechi răni? Clare este cea mai bună prietenă a Annei, persoana care i-a fost alături în urmă cu mulți ani, atunci când Anna a fost distrusă de despărțirea de Toby. Însă Clare nu știe că nunta acestuia îi va schimba și ei viața pentru totdeauna. Ella este femeia fatală tipică – iubește bărbații și îi părăsește fără să arunce o privire înapoi. Dar singura persoană care nu a căzut pradă farmecelor ei este chiar Toby. Înainte de a fi luat pentru totdeauna, este oare prea târziu pentru o ultimă încercare de a-l cuceri? Pentru Rachel, viitoarea mireasă, aceasta ar trebui să reprezinte cea mai frumoasă zi din viață. Atunci de ce are numai presimțiri negre și teribile? Scrisă din perspectiva celor patru eroine, Invitație la nuntă vă va amuza, vă va înduioșa și vă va face să trăiți sau să retrăiți emoțiile uneia dintre cele mai frumoase zile din viața oricărei femei.
Helen Warner a reușit să capteze atenția cititorilor încă de la debut, cu romanul Invitație la nuntă, care a urcat rapid în topurile de vânzări în toate țările în care a fost publicat.”

Reguli:
1) Să mă  urmăriţi  prin Google Friend Connect;
2) Să vă abonaţi la Canalul meu de » Youtube;
3) Distribuiţi (share public) pe orice reţea de socializare doriţi;
4) Să  lăsaţi un comentariu în care să-mi spuneţi numele cu care mă  urmariţi prin GFC (Google Friend Connect), numele cu care v-aţi  abonat la Canalul meu de Youtube şi un link cu share-ul vostru :).

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţ!

 Nu am fost sponsorizată pentru organizarea acestui concurs. Eu am cumpărat Cartea şi Filmul. Acestea sunt noi.
Succes!

Update: Felicitari Simona Husaru!!!

Vă pup