SOCIAL MEDIA

Saturday, April 15, 2017

Urmeaza-ti visurile cu Libresse


Bună fetelor,

Pentru început vreau să vă urez un Paște fericit și minunat alături de oamenii dragi din viața voastră. Fie ca Iepurașul să vă îndeplinească toate visele, atât pe plan personal cât și pe plan profesional și binențeles, să obțineți rezultatele mult dorite.

Că tot vorbim despre a ne urma visurile, Libresse a lansat o campanie care ne îndeamnă să facem asta și binențeles să fim răsplătite noi cu multe premii. Puteți afla mai multe detalii de pe urmeazavisurile.ro dar am să vă dau și eu câteva informații mai jos:
Fiecare produs cumpărat Libresse vă aduce un număr de 5 sau 10 puncte, depinde de achiziția voastră(absorbante mari/mici și/sau liniere mari/mici).

După ce ați ales produsul Libresse care vă place mai mult, dezlipiți eticheta concursului și în interior veți găsi un cod cu ajutorul căruia vă înscrieți în concurs. Intrați pe site-ul specificat de mine mai sus, creați-vă un cont cu datele voastre persoanele și începeți să înscrieți coduri după care, în funcție de numărul de puncte cumulate, vă veți putea alege premiul dorit și nu doar atât, veți intra și în extragerea pentru un premiu de 10.000 euro. Fiecare cod înscris, înseamnă puncte dar și o șansă în plus la extragere.

Atenție!
Păstrați bonul fiscal dar și codul din interiorul etichetei promoționale de pe pachetul Libresse pentru că este ncesar să faceți dovada produselor cumpărate și a codului înscris. Dovada(poza bonului și a codurilor) o trimiteți la adresa aceasta: libresse@mediapost-hitmail.ro (în maxim 3 zile lucrătoare) și după ce documentele vor fi analizate și validate (veți primi răspuns din partea lor) iar premiul va ajunge la voi in 45 de zile lucrătoare.

Eu folosesc produsele Libresse de mai bine de 1 an și jumătate și sunt perfecte pentru mine. Știm cu toate că acea perioadă a lunii ne face de cele mai multe ori să nu ne simțim tocmai în largul nostru dar cu Libresse am scăpat de această problemă. Un mare plus al acestor produse este că dispun de două tehnologii și anume:

          Tehnologia SecureFit™ asta însemnând că absorbantul de mișcă odată cu tine, oferindu-ți protecție indiferent de cât de mult te-ai mișca. 

  Tehnologia CurveFit™ creată pentru a se potrivi formelor tale. Pantylinerele au partea din față mai lată, care le împiedică să alunece pe lenjerie, iar partea din mijloc moale și flexibilă astfel încât te vei simți mereu confortabil, indiferent de ce ai face.

Eu am strâns în total 55 de puncte. Premiile alese de mine au fost : Portofelul, Cana termoizolantă și Agenda. Abia aștept să le primesc.

Mult succes fetelor la strâns puncte și abia aștept să revin cu o postare atunci când voi primi premiile alese.

Vă pup,
Hanelore