SOCIAL MEDIA

Wednesday, February 25, 2015

Concurs Oriflame O legatura unica 2015


Buna fetelor, cred ca multe dintre voi ati aflat de aceasta campanie Oriflame : O legatura unica. 
Reprezentantele acestei campanii sunt Adela Popescu si mama ei si prin intermediul blogului acesteia pe care vi-l  recomand sa-l cititi, am aflat de Concursul Oriflame.

Oriflame organizeaza un concurs cu premii destul de tentante si tot ce trebuie sa faceti este sa incarcati o poza cu voi si mama voastra si sa scrieti o poveste care sa exprime sentimentele si legatura puternica dintre voi. Cele mai inspirate 10 povesti vor ajunge in finala unde fiecare dintre cele 10 protagoniste selectate se va bucura de o sesiune foto si un editorial inedit, prezentate intr-o revista dedicata femeilor. Perioada de inscriere a povestilor este 23 februarie - 30 martie 2015.
Aici este povestea mea si va rog sa accesati acest link si daca se poate sa o distribuiti pe o retea de socializare. M-ati ajuta enorm de mult si nu uitati sa va insecrieti si voi si sa-mi lasati un link cu povestea voastra ca sa o citesc si sa o distribui si eu la randul meu pentru ca nu se stie niciodata si poate una dintre noi va fi fericita castigatoare.
Premiile sunt urmatoarele :

Marele premiu consta in o excursie la Stockholm pentru doua persoane, plus 1000 de euro pentru cumparaturi! In plus, cuplul castigator mama si fiica va aparea pe coperta unei reviste partenere.

Al doilea premiu : un Weekend break la SPA

Al treilea premiu : O rochie semnata Adela Popescu

Premiul de Popularitate : Un cos cu Produse Oriflame 

Sunt oferite si premii saptamanale iar castigatorii sunt alesi prin tragere la sort si pot castiga cate un set de produse Oriflame. Cred ca sunt alesi 10 castigatori saptamanali.

Aici va puteti inscrie la acest concurs si aici puteti gasi Regulamentul  acestei campanii.

Succes si fie ca cea mai buna poveste sa castige!
Va pup si ne revedem la urmatoarea postare :*