SOCIAL MEDIA

Saturday, September 12, 2015

Reflexie...


Am înţeles că doar cei care îşi arată emoţia, dragostea şi credinţa în faţa lui Dzeu sunt cei mai buni oameni, cei mai corecţi dar şi cei pe care merită să-i ai lângă tine. Cei care nu se feresc să plângă, să-şi arate emoţiile, să spună adevărul sunt cei mai buni  oamenii pe care îi poţi întâlnii. 
Sunt persoane care i-au parte la diferite evenimente din viaţa noastră doar de faţadă sau care au pur şi simplu au ca scop doar să atragă atenţia sau să-ţi facă rău şi să aducă lacrimile în ochii tăi. 
Sufletul omului ascunde multe...în cele mai multe cazuri, gânduri rele. De ce să-i faci rău unui om într-un moment frumos din viaţa lui? De spun aceste lucruri? Pentru că am întâlnit o astfel de persoană.

Am scris această postare ca urmare a unui citat din cartea Fluturi Volumul 2 pag. 110  de Irina Blinder (volumul meu preferat):

,, Oamenii ne dezamăgesc. Nu o fac neapărat pentru că sunt răi, ci pentru că sunt sortiţi să greşească. Şi tu vei greşi, la rândul tău. Şi să mai ştii că oamenii îţi vor lua multe, dacă vor putea. Dar ceea ce îţi vor lua ei, îţi va fi dat de către Dzeu înzecit. Iar ceea ce este al tău cu adevărat, nu-ţi poate lua nimeni şi se află chiar aici, în pieptul tău : e inima ta. Acolo ai toate comorile lumii, tot ceea ce-ţi trebuie.”

Cu dragoste,
Hanelore